Google My Business

Ta kontroll över din företagsinformation på Google, på mindre än 30 min.

Google My Business

Vi kan hjälpa dig att sätta upp en professionell företagsprofil på Google My Business som gör att kunderna hittar rätt information om din verksamhet snabbare. Företagsprofilen låter enkelt dina kunder se information som öppettider, kontaktuppgifter och även bilder på din verksamhet om man så önskar. Informationen hamnar högst upp på Google och på så vis får du en ökad kontroll av kundens första intryck när de Googlar på ditt företagsnamn. 

Google My Business är en företagskatalog som drivs av Google. Det kostar ingenting att ha sitt företag registrerat och vi kan uppdatera med bilder, nyheter och verksamhetsinformation så ofta som ni önskar. Företag med lokal närvaro har extra god nytta av en tydlig profil eftersom Google använder företagsinformationen för att visa lokalt anpassade sökresultat.

Företagskatalogen

Du behöver inte ha någon hemsida för att använda Google My Business – tvärtom!

Företagskatalogen är det perfekta sättet att låta dina kunder hitta dig på internet utan krav på en dyr hemsida som kräver underhåll och uppdatering.

En företagsprofil öppnar även upp möjligheten för att låta kunder ge recensioner av din verksamhet och på så vis kan du stärka ditt varumärke gentemot nya kunder ännu bättre.

Google My Business förbättrar er digitala närvaro på ett smart

och kostnadseffektivt sätt.

Visa upp ditt varumärke överst på Google